Друзі Івченка зі своїм працівником “розвели” військових на мільйонне замовлення

15 Жовтня 2015

Навчально-спортивна база літніх видів спорту Міністерства оборони України за результатами відкритих торгів замовила дезінфікуючих засобів на 995,4 тис. грн у ТОВ “Теплопостачальна компанія енергозбереження”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 7 тис. кг хлору по 134,76 грн,кг, 1,4 тис. літрів рН – по 19,08 грн/л та 300 кг альгекса по 84,6 грн/кг.

Єдиним конкурентом переможця тендеру був приватний підприємець Андрій Заразка, який нині балотується до Мостиської міськради від НРУ. На сайті ЦВК також вказано, що 29-річний Андрій Заразка працює головний інженером у ТОВ “Львівські теплові мережі”.

“Львівські теплові мережі” належать Тетяні та Олександру Бубликам. Вони також є власниками фірми-переможця торгів “Теплопостачальна компанія енергозбереження”.

Олександр та Тетяна Бублики є батьками Дмитра Бублика, екс-керівника дочірнього підприємства “Газ-тепло” НАК “Нафтогаз України”. Дмитро Бублик став відомим у 2006 році завдяки скандалу навколо мерседесу нашоукраїнця Олексія Івченка, тодішнього голови правління НАК “Нафтогаз Україна”. За інформацією “УП”, Дмитро Бублик є другом і компаньйоном Юрія Панюки, племінника Івченка.

У квітні цього року “Львівські теплові мережі” отримали замовлення на 12,3 млн грн на постачання пари та гарячої води від тієї ж Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.