Львівське СБУ купило собі LED-панелі з діагоналлю майже в півтора метра

18 Вересня 2015
LG-commercial-monitor-LS33A-large01

LG діагоналлю 55 дюймів

Управління служби безпеки України у Львівській області замовила 45 одиниць обладнання у ТОВ “Техніка для бізнесу” за 942,4 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 5 програмно-апаратних комплексів для організації робочого місця оператора системи відеоспостереження, 27 моніторів TFT (LED) Full HD діагоналлю 22 дюйми, один комутатор, маршрутизатор, багатофункціональний кольоровий лазерний принтер, зовнішній накопичувач ємністю 3 ТБ, систему обробки та відображення відеоінформації з різних джерел.

Окрім того, замовили 8 промислових LED панелей з кріпленням, роздільної здатності Full HD з діагоналлю 47 та 55 дюймів (наприклад LG 47LV35A і LG 55LS33A). Ці панелі без додаткового обладнання мають об’єднуватись у відеостіну із товщиною шва 12 мм.

Єдиним конкурентом “Техніки для бізнесу” було київське ТОВ “ВС Технолоджі” з пропозицією, яка дорожча лише на 9 тис. грн.

Власником ТОВ “Техніка для бізнесу” є Олег Шуптар (49%), Орест Блажиєвський (30%) та Петро Чопоров (21%).

З цього року “Техніка для бізнесу” активно бере участь в тендерах. У 2015 році, згідно з Вісником держзакупівель, фірма отримала замовлень приблизно на 10 млн грн з урахуванням даних торгів.