Для області закупили матеріалів для діалізу на 35 млн грн

18 Вересня 2015

Департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації за результатами відкритих торгів замовив витратні матеріали для гемодіафільтрації та перитонеального діалізу на понад 34,95 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТОВ “Лінк-Медитал” постачатиме витратні матеріали для проведення гемодіафільтрації на загальну суму 25,7 млн грн. Єдиним конкурентом “Лінк-Медитал” було ТОВ “Ренарт” Сергія Суміна, яке пропонувало матеріали за майже 26,4 млн грн. “Лінк-Медитал” належить Олексію та Миколі Баришевським.

ТОВ “Діавіта” Сергія Ледіна, яке зареєстрували минулоріч, постачатиме витратні медичні матеріали для перитонеального діалізу на 9,24 млн грн. Єдиним конкурентом переможця на торгах виступало вже згадане ТОВ “Лінк-Медитал” Баришевських. До слова, Микола Баришевський до 2010 року був співвласником ТОВ “Бакмед”, правління якого раніше очолював Сергій Ледін, згодом його на цій посаді замінив Дмитро Сергійович Ледін.

“Діавіта” з початку року зібрала держзамовлень у Львівській області на майже 45 млн грн з урахуванням даної закупівлі, а “Лінк-Медитал” – понад 102 млн грн.