«Львівавтодор» витратить 3 млн грн на нові дорожні світлофори та контролери

17 Вересня 2015

Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» замовило технічних засобів для регулювання дорожнього руху та комплектуючих до них на понад 3 млн грн у ТОВ «СМЕО». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 32 дорожніх контролерів для керування сигналами світлофорів за майже 1,73 млн грн. Решту, майже 1,3 млн грн, витратили на світлофори, табло і модулі. Зокрема, замовили 129 різних світлофорів: 4 трамвайних, 53 транспортних (з них 20 з табло відліку часу), 72 – для пішоходів (з них 58 з інтегрованим табло відліку часу). Додатково придбали ще 12 табло відліку часу та 61 модуль.  Усі товари будуть поставлені до кінця року.

З фірмою-переможцем, «СМЕО», конкурували дві компанії: ТОВ «Багатопрофільне підприємство «Атілос» та Представництво «Сварко Трафік Системс ГМБХ». При цьому, пропозиція останньої по другому лоту була дешевшою від виграшної на майже 287 тис. грн.

У комітеті з конкурсних торгів пояснили, що пропозицію «Сварко Трафік Системс ГМБХ» було відхилено, оскільки компанія не подала довідку з Єдиного держреєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, та довідку про те, що вона не є банкрутом. Відсутність протоколу відхилення пропозицій у комітеті обґрунтували неполадками у роботі Вісника держзакупівель.

Власниками ТОВ «СМЕО» є Андрій Полянський та Андрій Кузіль, який раніше працював заступником директора у компанії «Swarco-Україна». Щодо Андрія Полянського, то людина з таким же ім’ям, прізвищем та по-батькові працює керівником ТОВ «Керамбуд», яке належить Богдану Козаку і Сергієві Медведчуку. Основним видом діяльності ТОВ «СМЕО» є організація будівництва будівель.