- NGL.media - https://ngl.media -

Тендерні махінатори отримали черговий підряд на мільйон гривень від львівських медиків

16.09.2015 @ 08:32 в Новини

Управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міськради уклало угоду на закупівлю 29 фетальних моніторів (кардіографів) у ТОВ «Авіцена медик» на загальну суму 922,73 тис. грн, повідомляється у Віснику державних закупівель.

Фетальні монітори використовуються в пологових будинках для проведення діагностичного обстеження вагітних.

Як нещодавно повідомляли [1] «Н.Г.Львів», ТОВ «Авіцена медик» заснована лише минулого року львів’янками Богданою Білецькою та Ольгою Тарас.

Білецька та Тарас давно працюють на ринку, проте раніше участь в тендерах брала інша їх фірма – «Авіцена». До того часу, поки Антимонопольний комітет не зловив фірму на змові та спотворенні результатів торгів. Фірму «Авіцена» оштрафували на 17 тис. грн та заборонили протягом трьох років брати участь у державних тендерах.

Тоді на ринок вийшла нова компанія тих самих засновників – «Авіцена Медик», яка лише за п’ять місяців 2015 року вже зібрала замовлень на понад 11 млн грн з урахуванням даної закупівлі.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/09/16/tenderni-shahraji-otrymaly-cherhovyj-pidryad-na-miljon-hryven-vid-miskoho-upravlinnya-ohorony-zdorovya/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2015/09/10/pidpryjemtsi-yakyh-zlovyly-na-zmovi-pid-chas-torhiv-zasnuvaly-novu-firmu-i-za-pyat-misyatsiv-zarobyly-ponad-10-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.