- NGL.media - https://ngl.media -

Кандидат в депутати, який обіцяв реформувати ЖКХ, «економив» на руберойді під час ремонту міських будинків

13.08.2015 @ 08:15 в КОМУНАЛЬНІ ПІДПРИЄМСТВА,Новини

Господарський суд Львівської області зобов’язав ТОВ «Західний будівельний холдинг» сплатити Сихівській районній адміністрації 32,53 тис. грн за невиконані підрядні роботи з ремонту будинку на вул. Енергетичній. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

В судовому рішенні [1] зазначено, що Сихівська райадміністрація ще у 2013 році уклала з підприємством угоду на капітальний ремонти будинку і оплатила ці роботи на загальну суму 396,4 тис. грн. У 2015 році Державна фінансова інспекція у Львівській області провела ревізію фінансово-господарської діяльності Сихівської РА і встановила що оплачені роботи не відповідають фактичним.

Зокрема, під час контрольних обмірів проведених робіт, інспектори з’ясували, що працівники «Західного будівельного холдингу» не зробили оплачену їм кладку димаря, при цьому «зекономили» 384 оплачених цеглини. Інспектори також виявили відсутність снігозатримувачів, частини стічних труб та  руберойду на даху даного  будинку. При цьому районна адміністрація підписала акт прийому робіт, згідно з яким, лише снігозатримувачів мало бути 24 штуки.

«Таким чином, ТОВ «Західний будівельний холдинг» завищило вартість робіт на загальну суму 32,53 тис. грн, фактично, не виконало роботи», – йдеться в матеріалах судового рішення.

Засновником «Західного будівельного холдингу» є Павло Філіпов, який під час минулих виборів до Верховної ради балотувався у 215 виборчому округу. В своїй передвиборчій програмі, серед пріоритетних завдань, він називав [2] реформування житлово-комунального господарства та розвиток «зеленої» енергії, а також обіцяв перевести Сихів на альтернативні джерела енергії.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/08/13/kandydat-v-deputaty-yakyj-obitsyav-reformuvaty-zhkh-ekonomyv-na-ruberojdi-pid-chas-remontu-miskyh-budynkiv/

URLs in this post:

[1] рішенні: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/48001486

[2] називав: http://tvoemisto.tv/election/150/15/?fb_action_ids=795388960507840&fb_action_types=og.comments

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.