- NGL.media - https://ngl.media -

Обласне управління міліції купило за мільйон сервер для системи відеоспостереження

10.08.2015 @ 08:25 в Новини

Головне Управління МВС України у Львівській області придбало у компанії «Техніка для бізнесу» сервер збереження даних на базі блейд-системи за 0,99 млн грн, повідомляється у Вінику державних закупівель.

Згідно з документацією конкурсних торгів, сервер потрібен для зберігання даних систем відео спостереження з 64 камер та їх масштабування. Обладнання повинне мати можливість створення копій активних даних та відновлення їх у разі пошкодження. Сервер повинен інтегруватися з серверами різних виробників і мати зручний інтерфейс налаштування та керування системою зберігання даних.

За даними Вісника державних закупівель, це перший підряд «Техніки для бізнесу» для Львівського управління МВС, проте це підприємство активно співпрацює з органами місцевого самоврядування [1] та львівськими судами [2].

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/08/10/oblasne-upravlinnya-militsiji-kupylo-za-miljon-server-dlya-systemy-videosposterezhennya/

URLs in this post:

[1] самоврядування: http://ngl.media/2013/02/25/vykonkom-dlya-polipshennya-servisu-kupyv-podatkivtsyam-3d-televizor-pereplatyvshy-20-tysyach-foto/

[2] судами: http://ngl.media/2013/05/22/lvivski-suddi-obraly-sobi-najdorozhchi-iz-zaproponovanyh-kompyutery-i-pryntery/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.