Львівським туристам купили 60 аудіогідів

29 Липня 2015

Управління туризму департаменту розвитку Львівської міської ради підписало договір на МР-пристрої для відтворення аудіотурів на 151,1 тис. грн з ТОВ «Візуальні Технології». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Придбали 60 таких пристроїв, ємністю мінімум 2 Gb на акумуляторах, які підтримують картку SD. Вартість одного аудіогіду становить 2 390 грн. Окрім того, зарядний пристрій на 10 аудіогідів – 7 725 грн.

Джерелом фінансування є кошти ЄС у рамках проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі», а також кошти міського бюджету.

Єдиним конкурентом «Візуальних Технологій» був приватний підприємець Володимир Шевчук з Івано-Франківська, який пропонував обладнання за 168,6 тис. грн.

У протоколі вказано, що ним не було дотримано вимог, зокрема непронумеровані усі сторінки пропозиції, нумерація містить виправлення. Однак комітет з конкурсних торгів не відхилив пропозицію підприємця, оскільки він «наполягав, щоб його цінову пропозицію допустили до розгляду, так як неправильна нумерація є технічною помилкою і не впливає на зміст поданої пропозиції».

Власниками ТОВ «Візуальні Технології» є Владислав Невський та Юрій Полонський.