- NGL.media - https://ngl.media -

Молода фірма знову «розпиляла» чверть мільйона з «рідним» менеджером

28.07.2015 @ 09:30 в Новини

Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького підписав два договори на стоматологічні пасти і цементи загалом на 268,2 тис. грн з ТОВ «Авеллі».  Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обидвох закупівлях пропозиції подали однакові 4-ро учасників.

У закупівлі на пасти відхилили пропозиції приватного підприємця Лесі Прусак і ТОВ «Нормаком», оскільки вони допустились однакової помилки  – у ціновій пропозиції в графі «найменування товару» замість паст в кількості 26 найменувань вказано 46 найменувань цементу. Відтак між собою змагалися ТОВ «Авеллі» та приватний підприємець Володимир Добрянський, чия пропозиція була майже на 8 тис. грн дешевшою.

У закупівлі на цементи склалась аналогічна ситуація. Пропозиції приватного підприємця Лесі Прусак і ТОВ «Нормаком» відхилили, оскільки замість цементів  в кількості 45 найменувань вказано 26 найменувань паст. Знову між собою змагалися ТОВ «Авеллі» та приватний підприємець Володимир Добрянський, чия пропозиція була на понад 8 тис. грн дешевшою.

У Віснику не повідомляється, чому договори не підписали з найдешевшим учасником Володимиром Добрянським. У комітеті з конкурсних торгів медуніверситету «Н.Г. Львів» повідомили, що він відмовився підписувати договір. Відтак, постачати пасти і цементи буде ТОВ «Авеллі».

Нагадаємо, Добрянський був директором ТОВ «Українська медична корпорація», яке тоді й нині належить Зоряні Качмар. Нині директором «Української медичної корпорації» є Ярослав Качмар – власник ТОВ «Авеллі».

ТОВ «Авеллі» зареєстровано 27 травня цього року. Університет оголосив про закупівлю паст і цементів через місяць – 22 червня.

«Авеллі» раніше отримало ще два замовлення, позмагавшись [1] з тим же Володимиром Добрянським.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/07/28/moloda-firma-znovu-rozpylyala-chvert-miljona-z-ridnym-menedzherom/

URLs in this post:

[1] позмагавшись: http://ngl.media/2015/07/24/firma-stvorena-za-dva-tyzhni-do-tenderu-rozihrala-chvert-miljona-vid-vijskovyh-medykiv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.