- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма, створена за два тижні до тендеру, розіграла чверть мільйона від військових медиків

24.07.2015 @ 09:30 в Новини

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону Міноборони замовив витратні матеріали та інструменти для стоматології у ТОВ “Авеллі” на 258,7 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

На відкриті торги свої пропозиції подало ще три учасника, двоє з яких було відхилено. ТОВ ВКП “Нормаком” не подало ціну на позицію №24 “Припiй 40гр”, копію відомостей з ЄДРПОУ, а також подало довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення не на ту особу. Підприємець Леся Прусак також не надала ціну на позицію №24.

Відтак, єдиним конкурентом “Авеллі” був підприємець Володимир Добрянський, який пропонував матеріали й інструменти за 260,5 тис. грн.

Добрянський був директором ТОВ “Українська медична корпорація”, яке тоді й нині належить Зоряні Качмар. Нині директором “Української медичної корпорації” є Ярослав Качмар – власник ТОВ “Авеллі”.

ТОВ “Авеллі” зареєстровано 27 травня цього року. Військово-медичний клінічний центр оголосив дані відкриті торги 11 червня.

Вже вже другий тендер, де “Авеллі” отримує перемогу, позмагавшись [1] з Володимиром Добрянським.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/07/24/firma-stvorena-za-dva-tyzhni-do-tenderu-rozihrala-chvert-miljona-vid-vijskovyh-medykiv/

URLs in this post:

[1] позмагавшись: http://ngl.media/2015/07/13/firma-stvorena-za-tyzhden-do-tenderu-rozihrala-majzhe-300-tys-hrn-z-ridnym-menedzherom/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.