Львівський інститут ветпраратів купує нову Toyota за 640 тисяч

22 Липня 2015

Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок акцептував пропозицію ТОВ «Сервісний центр «Діамант» в розмірі 639,3 тис. грн у торгах на закупівлю автомобіля Toyota Camry. Відповідний договір мають укласти до 14 серпня. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У вимогах вказано, що автомобіль Toyota Camry (або еквівалент) повинен мати бензиновий двигун об’ємом 2494 куб. см, Dual VVT-i, 6-ступеневу автоматичну трансмісію, мінімальний кліренс 160 мм, електропідсилювач керма, незалежну, пружинну передню підвіску зі стійками МакФерсон та стабілізатором поперечної стійкості. Максимальна швидкість 210 км/год,  витрати пального по місту 11 л/100 км, по трасі 5,9 л/100 км.

Очікувана вартість закупівлі становила 650 тис. грн. Окрім переможця свою пропозицію подало ТОВ «Класик –авто» Василя Угренюка з Івано-Франківська (649 тис. грн).

Автомобіль мають доставити вже цього року. Власником ТОВ «Сервісний центр «Діамант» є Павло Волков.

Нагадаємо, що у лютому цього року Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок намагався взяти в лізинг Toyota Camry або еквівалент. Тоді очікувана вартість закупівлі складала 1 млн 95 тис. грн. Утім торги відмінили, оскільки було подано менше двох конкурсних пропозицій.

Ще раніше, у 2013 році інститут уклав договір з ТОВ «Ніко-Захід» на купівлю автомобіля Audi A6 2.0 TDI за 547 тис. грн, який у подальшому був розірваний. Тоді серед вимог до автомобіля була декорація салону чорним рояльним лаком, сидіння, оббиті шкірою Alcantara, шестиканальна аудіосистема на 10 динаміків, а також наявність мішка для транспортування довгомірних предметів, який має вміщувати «до 4 пар лиж до 200 см в довжину або 2 сноубордів».