Менеджер Дубневичів отримає понад два мільйони на сільську амбулаторію

03 Липня 2015

Пустомитівська центральна районна лікарня замовила капітальний ремонт в амбулаторії в селі Чижиків за 2,28 млн грн у ТОВ “ТІР”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель 3 липня.

Технічним завданням передбачено роботи зі стінами, перегородками, фундаментом, перекриттям, покрівлею, підлогою. Встановлять нові вікна й двері, систему опалення, водо- й електропостачання та інше. Біля амбулаторії засіють газони, встановляють нову огорожу, ворота, фіртку. Роботи мають завершити наступного року.

Засновником “ТІР” є Юрій Пастернак, який раніше був директором ТОВ “Корпорація КРТ” і нині лишається керівником ТОВ “ФК “Енергія-Інвест” народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів.

Єдиним конкурентом ТОВ “ТІР” було ТОВ “Львівбуд”, яке пропонувало свої послуги за 2,35 млн грн. Раніше власником “Львівбуду” був Юрій Романюк, а тепер Тарас Ціж. Згідно з Вісником державних закупівель, “Львівбуд” ніколи не перемагав у тендерах.

У березні цього року “Львівбуд” був єдиним конкурентом “ТІР” у 14-мільйонному тендері на будівництво клубу Центр мистецтв та дозвілля “Просвіта” у Сокільних. У тому ж місяці “Львівбуд” знову програв ще одній фірмі Юрія Пастернака ТОВ БРП “Технобуд” на 33-мільйонному тендері в Городку.

До слова, згідно з моніторингом Мінекономрозвитку, пропозиція ТОВ “Тір” на тендері в Сокільниках не відповідала вимогам документації, утім не була відхилена комітетом з конкурсних торгів.