Каналізацію в Ходорові за 4,7 млн грн реконструює фірма, якій не щастить з державним фінансуванням

03 Липня 2015

Дочірнє підприємство «Водоканал» у місті Ходорів уклало угоду на реконструкцію каналізації  за 4,69 млн грн з ТОВ «Львівський будівельний холдинг». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з технічною документацією, роботи будуть виконувати на  вул. Шевченка та Рильського. Завершити їх планують до кінця 2016 року або «до поновного виконання робіт».

До участі в торгах було допущено 3 підприємства – ТОВ «РІСТ»,  ТОВ «Львівський будівельний холдинг» та ТОВ «Західенергомонтаж». Найдешевшою була пропозиція рівненського ПП «Теплогазбуд», яку відхилили за невідповідність документації конкурсних торгів. Це підприємство пропонувало виконати роботи за 3,34 млн грн.

Для «Львівського будівельного холдингу» даний підряд перший цього року. Найбільш активно підприємство перемагала на державних тендерах у 2011 році.

У 2013 виграло тендер на добудову  школи на 300 учнів в селі Батятичі (Кам’янка-Бузький район) за 17,65 млн грн. Планувалось, що її добудують до кінця 2014 року, проте досі будівництво не закінчене через брак фінансування.

Не щастило «ЛБХ» і з фінансуванням будівництва садочку в селі Сільць, підряд на яке вартістю 5,28 млн грн фірма отримала ще у 2011 році. Тоді підприємство розпочало роботи, освоїло приблизно мільйон гривень і припинило роботи.

Засновником «Львівського будівельного холдингу» є Володимир Вдов’як.