Запорізькі «розпильщики» знову виграли тендер від Львівської залізниці

02 Липня 2015

ДТГО «Львівська залізниця» за результатами відкритих торгів уклала угоди за двома лотами на послуги щодо відновлювання та оснащування залізничних локомотивів на загальну суму 1,4 млн грн з НВПП «ДАК-Електропром» та ТОВ «Компанія «Аддішенел Ревенью менеджмент». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

«ДАК-Електропром» стало переможцем в першому лоті на 618,7 тис. грн. Його єдиний конкурент –  НВП «Смілянський електромеханічний завод» запропонував вищу ціну. Власником підприємства є Олексій Давиденко, депутат міської ради міста Сміла (Черкаська область).

«Аддішенел Ревенью менеджмент» отримало підряд на 777,9 тис. грн. Це підприємство зареєстроване у Запоріжжі у лютому 2013 року.  Його статутний фонд становить 1150 грн, а засновником  є Дмитро Гордієнко.

Це вже другий підряд фірми від Львівської залізниці, перший вона отримала у жовтні минулого року. А загалом це лише третя перемога на державних тендерах. У вересні 2014 року підприємство «розіграло» тендер із двома дружніми фірмами – «Козак-Інвест» запоріжця Микола Хіньова та «Запорізький механоремонтний комплекс» Олександра Краєвського. Власники цих фірм добре знайомі, про що свідчать їх сторінки в соцмережах. Щоправда, після публікації «Наших грошей», Гордієнко закрив свою сторінку від сторонніх.

Цього разу Дмитро Гордієнко також змагався зі своїми друзями, щоправда, Микола Хіньов вийшов на конкурс з іншою своєю фірмою – ТВК «Квік-2006».