- NGL.media - https://ngl.media -

Дитячий медцентр у Львові віддав перевагу фірмі, яку по закону мав викинути з торгів

30.06.2015 @ 08:30 в Новини

Адміністративна колегія АМКУ зобов’язала  комунальний заклад Львівської облради «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» відмінити процедуру закупівлі апарату штучної вентиляції легень. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Свої пропозиції на дані торги подали 4 компанії: ТОВ «ТПК «Н.З.Техно», ТОВ «Медітекс», ТОВ «Ксенко», ТОВ «Дана МС». Найдешевша пропозиція належала «Дана МС» – 695 тис. грн. Утім комітет відхилив її, а також пропозицію «ТПК «Н.З.Техно» як такі, що не відповідають вимогам.

Врезультаті до участі допустили лише «Ксенко» і «Медітекс». 21 травня комітет акцептував пропозицію «Ксенко» у розмірі майже 750 тис. грн і до 19 червня мав укласти з цією фірмою договір.

Однак фірма «Дана МС» звернулась зі скаргою до АМКУ, оскільки уважала, що її пропозицію відхилили неправомірно.

АМКУ з’ясував, що «Дана МС» відхили правомірно. Водночас колегія АМКУ виявила, що пропозиції «Ксенко» та «Медітекс» також повинні були відхилити через невідповідність технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі. А тому торги слід відмінити.

Власником ТОВ «Ксенко» є Оксана Грейц.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/06/30/dytyachyj-medtsentr-u-lvovi-viddav-perevahu-firmi-yaku-po-zakonu-mav-vykynuty-z-torhiv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.