8 млн грн на ремонт доріг поділили одесити, депутат та бродівчани, яких звинувачували в завищенні цін

24 Червня 2015

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоди на поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення на загальну суму 8,16 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Цього разу кошти розподіли між чотирма підрядниками:

ПідрядникДорогаСума, млн грн  
ТОВ «Автомагістраль-Південь»О141803 Стрий-Журавне (Жидачівський район)1,64
С140801 Кам’янка-Бузька – Руда – Сілецька Кам’янка-(Бузький район)0.43
О140601 Рава-Руська – Гайок (Кам’янка-Бузький район)1,83
ТОВ «Зелбудсервіс»О140901 Розділ-Жирова (Жидачівський район)0,70
МПП «Нара»С140605 Куликів-Великосілки (в межах с. Жовтанці) (Кам’янка-Бузький район)0,79
ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс»С141306 Радехів-Нивиці (Радехівський район)2,76

Нагадаємо, «Автомагістраль-Південь», підприємство засноване одеситами Валерієм Коротковим та Олегом Наливанним, останнім часом є одним з найактивніших переможців на тендерах від львівської Служби автомобільних доріг.

Для ТОВ «»Зеленбудсервіс» це перша перемога. Це товариство засновано родиною Зеленевичів з Косівського району Івано-Франківської області. Василь Зеленевич, співзасновник та директор, є також  депутатом Косівської районної ради.

МПП «Нара» отримало вже другий підряд від Служби автодоріг. Місяць тому підприємство отримало 1,48 млн грн на ремонт дороги в Радехівському районі. Раніше Державна фінінспекція у Львівській області звинувачувала підприємство у завищенні цін на ремонт вулиць у Бродах.

«Луцькавтодор-Сервіс» – підприємство, яке засноване лучанином Олексієм Юрчуком, на тендерах у Львові виграло вперше. Проте ця фірма активно ремонтувала дороги у Рівненській та Волинській областях.