«Львівобленерго» застрахувало своїх працівників на 164 млн грн в улюбленій компанії

18 Червня 2015

ПАТ «Львівобленерго» уклало угоду на послуги щодо страхування від нещасних випадків і страхування здоров’я своїх працівників з ПАТ «Страхова компанія «Каштан». Сума угоди – 1,74 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці кошти підприємство застрахувало 921 особу на загальну страхову суму 164,27 млн грн. З застрахованих осіб, 111 – це працівники відомчої та сільської пожежної охорони, члени  добровільної  пожежної дружини, для яких страховий випадок настає у випадку загибелі, поранення чи захворювання отриманих під час виконання своїх професійних обов’язків.

Ще 810 працівників підприємства застраховані від нещасних випадків на транспорті. Для них страховий випадок настає у випадку загибелі, отримання травм та тимчасом втрати працездатності  внаслідок нещасного випадку на транспорті.

Всі договори діють почнуть діяти з вересня 2015 року.

За даними ресурсу SMIDA, станом на 4 квартал 2014 року власниками ПАТ «Львівобленерго» є п‘ять кіпрських компаній, які контролюються структурами Ігорем та Григорієм Суркісами та Ігорем Коломойським.

Основними власниками страхової компанії «Каштан» є Ростислав Захаркiв та Ніна Мотрук. До правління компанії входить Дмитро Мотрук, який раніше був заступником голови правління банку «Біг енергія», що належав Костянтину Григоришину.

«Львівобленерго» останні чотири роки користується послугами даної страхової. Так, у 2014 році підприємство застрахувало своє майно від пожежі за 30,12 млн грн. У 2013 році – за 6 млн грн страхувало лінії електропередач, а у 2012 – обладнання, автомобілі та працівників за 20,7 млн грн.