- NGL.media - https://ngl.media -

Два ЛКП закупили трактори за цінами на майже 50 тис. грн дорожчими, ніж у виробника

18.06.2015 @ 08:25 в Новини

Ще два львівські комунальні підприємства вирішили врятувати бюджет ТОВ «Львів-Агротех» і купили у підприємства два міні-трактора за ціною 229 тис. грн кожен, хоча Харківський тракторний завод, який виробляє ці трактори, продає їх за 186 тис. грн.

Як повідомляється у Віснику державних закупівель, ЛКП «№503» та ЛКП «№500» уклали угоди на закупівлю сільськогосподарських тракторів ХТЗ-3512 за 229 тис. грн кожен.

Закупівля відбувалась за процедурою запиту цінових пропозицій. Розкриття пропозицій в обох ЛКП відбулося одночасно 2 червня 2015 року о 9:15. В обох випадках тендерні комітети відхилили позицію ТОВ «Техноторг-Дон» як таку, що не відповідає умовам конкурсних торгів. Усупереч вимогам законодавства у Віснику відсутні протоколи розкриття, відтак, невідомо, з ким змагалось ТОВ «Львів-Агротех» та якими були цінові пропозиції усіх учасників.

Як розповіли «Н.Г. Львів» у відділі продажів Харківського тракторного заводу, такі трактори сьогодні вони продають за акційними цінами – по 186 тис. грн. Ця акція триває вже три місяці, тобто приблизно з квітня поточного року. При цьому дилери не мають права продати трактори за вищою ціною. Хіба що вони придбали трактори раніше – до початку акції. Хоча і тоді вартість ХТЗ-3512 становила 215 тис. грн.

Як вже повідомляли [1] «Н.Г.Львів», тиждень тому чотири львівських комунальних підприємства «Старий Львів», «Навколо базару», «Магістральне» та «Айсберг»Ю також за процедурою запиту цінових пропозицій придбали у ТОВ «Львів-Агротех» такі самі трактори за ціною 235 тис. грн.

ТОВ «Львів-Агротех» зареєстровано у Пустомитівському районі в селі Сорока-Львівська харків’янином Геннадієм Дробишем.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/06/18/dva-lkp-zakupyly-traktory-za-tsinamy-na-majzhe-50-tys-hrn-dorozhchymy-nizh-u-vyrobnyka/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2015/06/04/komunalni-pidpryjemstva-pereplatyly-za-traktory-majzhe-po-100-tys-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.