Кубів, Вголос та інші. Депутати дозволять приватизувати без конкурсу сім приміщень

12 Червня 2015

На сайті Львівської облради опубліковано 7 проектів рішень про надання згоди на приватизацію приміщень способом викупу.

Громадська організація «Мистецький фонд ім. Короля Данила» хоче викупити нежитлові приміщення третього поверху загальною площею 33,1 кв. м на вулиці В. Винниченка, 12 у Львові.  Громадська організація заснована Володимиром Турецьким, членом Українського геральдичного товариства, Мирославом Отковичем, відомим художником, та Степаном Кубівим, екс-головою Нацбанку.

За цією адресою «Мистецький фонд ім. Короля Данила» у 2013 році вже викупив 192 кв. м по 5075 грн/кв.м.

Неподалік, на вулиці В. Винниченка, 6 приватизувати приміщення хоче й ТОВ «Престайм.ком.юа» (сайт «Вголос»). Мова йде про приміщення на другому поверсі загальною площею 90,2 кв. м. Власником фірми є Володимир Андрусів, хоча за інсайдерською інформацією реальним власником та інвестором є бізнесмен Зіновій Козицький, якого вважають близьким до ВО «Свобода».

СНВП «Фірма «Студентський Львів» отримає право викупу приміщень третього поверху (72,9 кв. м) на вулиці Туган-Барановського, 24 у Львові. В ЄДР вказано, що засновником є управлінням майном спільної власності Львівської облради.

На вулиці Т.Шевченка, 311 у Львові приміщення площею 99,2 кв. м викупить ТОВ «Арматекос». Цією фірмою через ТОВ «Металопласт» належить Роману Оверку та Геннадію Стратиневському.

Лариса Янковська, ректор та співвласник «Львівського університету бізнесу та права», приватизує підвальні приміщення загальною площею 110,7 кв. м на тій же вулиці – Т. Шевченка, 186.

Приватний підприємець Наталія Васькевич, у разі успішного голосування депутатів, отримає право викупити приміщення на другому поверсі на проспекті Чорновола, 45а у Львові площею 71,7 кв. м.

Окрім того, також дозволять приватизувати ще одне приміщення поза межами Львова – смт. Підбуж (Дрогобиччина). Приватний підприємець Василь Пигитчин викупить приміщення на першому поверсі загальною площею 92,3 кв. м на вулиці Т. Шевченка, 4.