- NGL.media - https://ngl.media -

Екс-регіонал з Полтави півроку оберігатиме спокій ахметівського “ДТЕК Західенерго” за 17 мільйонів

05.06.2015 @ 09:00 в Новини

ПАТ “ДТЕК Західенерго” акцептував пропозицію ПП “Явір-2000” у розмірі майже 17,3 млн грн у відкритих торгах на закупівлю послуг з охорони об’єктів та забезпечення пропускного режиму. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Документацією передбачено, що переможець торгів повинен забезпечити охорону Бурштинської ТЕС (20 цілодобових постів), Ладижинської й Добротвірської ТЕС (по 17 постів). Окрім того, ще 11 постів охорони має бути на обєктах у Львові, Калуші, Дрогобичі, Луцьку, зокрема, в адміністративних будівлях. Загалом буде 65 пунктів охорони, з яких 63 цілодобових. Необхідна кількість персоналу – 290 чоловік. Додатково “Явір-2000” повинен мати 4 чергові автомобілі, забезпечувати охоронців одягом, взуттям, звязком.

Пізніше у документацію торгів також внесли вимогу, що “переможець повинен офіційно прийняти за переводом в штат охорони працівників, які раніше працювали у штаті спеціалізованої організації з охоронних послуг на даному об’єкті охорони та які підтвердили згоду щодо переводу”.

Крім того, переможець торгів повинний забезпечити офіційну виплату заробітної плати персоналу у розмірі, не нижче існуючого у підрозділах охорони об’єктів ПАТ “ДТЕК Західенерго”. Зокрема, фонд заробітної плати персоналу охорони, задіяного в теперішній час для надання послуг з охорони об’єктів та забезпечення пропускного режиму в компанії становить 875,1 тис. грн в місяць без відрахувань.

Угоду з “Явір-2000” підпишуть до кінця червня і вона діятиме до кінця 2015-го (тобто приблизно шість місяців).

Єдиним конкурентом “Явір-2000” на торгах було київське ТОВ “Охоронний холдінг”, яке пропонувало свої послуги за понад 18,8 млн грн. Ця компанія належить Олександру Москаленку та Анатолію Клюцківському. Першим власником ТОВ “Охоронний Холдінг” був Станіслав Мельник, колишній народний депутат від Партії регіонів.

Власником полтавського ПП “Явір-2000” є Лихожон Євгеній, обраний у 2010 році депутатом [1] до Полтавської облради від Партії регіонів. Нині він є позафракційним.

ПАТ “ДТЕК Західенерго” замовляв охорону на червень 2013 – червень 2014 року за понад 22,3 млн грн (тобто за 11,16 млн грн за півроку) при 67 необхідних постах охорони, з яких 60 цілодобових. Тоді послуги надавало ТОВ “Вневідомча охорона” Вадима Онищенка, Сергія Гурковського та Олексія Руденка.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/06/05/eks-rehional-z-poltavy-pivroku-oberihatyme-spokij-ahmetivskoho-dtek-zahidenerho-za-17-miljoniv/

URLs in this post:

[1] депутатом: http://www.oblrada.pl.ua/index.php/oblrada/deps/131-luxozhan

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.