У дорогу до Луцька «закатають» майже чверть мільйона гривень

03 Червня 2015

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Львів-Радехів-Луцьк з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Ремонт планують робити протягом 2015-2016 років. Вартість – 234,03 млн грн.

Роботи будуть проводити на ділянці км 0+000 – км 69+600. Згідно з документацією конкурсних торгів, планують провести ямковий ремонт, улаштування вирівнюючого та укріплючого шарів асфальту, укріплення узбіч тощо.

Участь у конкурсі взяли три фірми: «Онур Конструкціон Інтернешнл», «Балтом Україна» та «Альтіс-Спецбуд». Пропозиція останньої була найдешевшою – 219,14 млн грн, проте її відхилили через невідповідність конкурсній документації.

Нагадаємо, у жовтні минулого року, Служба автомобільних доріг вже проводила тендер на ремонт цієї дороги. За даними Вісника державних закупівель виконувала його ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» за 19,49 млн грн.

Ще у травні 2015 року року засновниками фірми «Онур Конструкціон Інтернешнл» були Онур і Ісхан Ченінджевізи та Мемешев Абляміт. Тепер замість останнього  співвласником став 27-річний львів’янин Олег Фаріон. Йому належить 0,23% статутного фонду компанії. Олег Фаріон досі не був засновником жодного підприємства, але з 2011 року і по сьогодні є директором ПП “Глоріо”, яке управляє рестораном в Брюховичах.