У центрі Львова встановлять чавунні смітники по 10 тисяч за штуку

21 Травня 2015

Галицька райадміністрація Львівської міськради 20 травня акцептувала пропозицію ТОВ «Камаз-Львів» у торгах на закупівлю чавунних урн на 2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У технічному завданні вказано, що урна з логотипом «Лева» має бути зеленого кольору, з порошковим антік+лак із вставкою – металевим відром (діаметр 42 см, висота 44 см, об’єм 60 л). Вага однієї урни становитиме від 190 до 230 кг.

урна

На цю закупівлю адміністрація має 2 млн грн. На торги прийшло дві компанії: ТОВ «Камаз-Львів», яке запропонувало урни по 10120 грн (без ПДВ), і ТОВ «Європейський парк» – по 10760 грн (з ПДВ) за урну. Галицька РА обрала дешевшу пропозицію ТОВ «Камаз-Львів». Відтак, придбати зможуть 197 урн.

ТОВ «Камаз-Львів» із Жовківського району належить Василю Щуру. Раніше співвласниками були ще пятеро людей, серед яких Ростислав Бондаренко, який був зареєстрований на одну адресу із співвласницею ТОВ “Європейський парк” Вікторією Бондаренко.

Окрім того, Василь Щур керував фірмою, що належала Вікторії Бондаренко – ПП “Торговий дім “Запчастини”. Нині Щур також є директором ТОВ “Камаз-Запчастини”, що належить Володимиру Бондаренку.

У 2009 році чавунні смітники для Львова купували по 2889 грн у ТОВ «Ливарний цех».

Нагадаємо, у 2011 році «Львівська залізниця» придбала чавунні смітники у ТОВ «Ливарний завод» по 5250 грн. Пізніше залізничники заявили, що ціну знижено до 4560 грн.