На кордоні з Польщею за 10 евросоюзівських мільйонів облаштують пункт пропуску «Рава-Руська»

21 Травня 2015

Державна фіскальна служба України за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Текком» на створення функціонального модулю «Фільтр пункту пропуску» в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська». Вартість угоди склала 10,25 млн грy. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

Міжнародний автомобільний пункт пропуску мають будувати до кінця поточного року в с. Рата Жовківського р-ну, Львівської обл.

Проект фінансується за рахунок коштів ЄС у рамках в рамках програми транскордонного співробітництва «Створення функціонального модулю «фільтр пункту пропуску» в міжнародному автомобільному пункті пропуску (МАПП) «Рава-Руська», надання обладнання і засобів пунктам пропуску «Краківець», «Шегині» та «Ягодин».

Власником фірми «Текком» є Григорій Каганов. За останні сім років фірма виграла тільки два тендери – на ремонт під’їздів за 445 тис грн й оформлення виставки 200 тис грн.

Єдиним допущеним конкурентом стало ТОВ «Альтіс-Констракшн», що входить до відомої будівельної групи «Альтіс-Холдинг».

Ще дві фірми відхилили через неповний пакет документів щодо досвіду й наявності технічної бази, одну також за невідповідність істотним умовам договору.