Львівські медики закупили GPS-пристрої для «швидких» по 3 тисячі кожен

21 Травня 2015

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за результатами відкритих торгів замовив 56 GPS-пристроїв у ТзДВ «Галком-Фін» за 167,4 тис. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Один комплект обладнання коштуватиме 2990 грн. В нього входить сам GPS, монтажний комплект та кріплення до GPS-пристрою для  монтажу в салоні автомобіля.

Пристрої повинні мати можливість підключення до любого GSM-провайдера на території України та дистанційного програмування параметрів. В активному русі на резервному живленні пристрій має працювати не менше 6 годин, а також не менше 40  годин в режимі очікування.

Участь у торгах брало чотири компанії, утім пропозиція «Галком-Фін» була найвигіднішою. Власником ТзДВ «Галком-Фін» є Геннадій Кладов, розмір статутного капіталу фірми – 1 тис. грн.

Нагадаємо, на Львівщині планують створити та ввести в експлуатацію мережу GPS-зв’язку в системі екстреної медичної допомоги. На закупівлю GPS-пристроїв та радіостанцій виділено загалом ₴1 млн.