“Львівобленерго” придбало лічильників на понад 15 млн грн

19 Травня 2015

ПАТ “Львівобленерго” за результатами відкритих торгів замовило 36 тисяч лічильників у хзарківського ТОВ “Промснабінвест” за 15 млн 235,2 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці кошти протягом квітня-грудня 2015 року мають поставити 33 тисяч однофазних лічильників по 352,8 грн/шт та 3 тисячі трифазних лічильників для обліку електроенергії по 1197,6 грн/шт.

Участь у торгах загалом брало 4 компанії, утім пропозиція “Промснабінвест” була найдешевшою. Найближчою по ціні до “Промснабінвесту” була ще одна харківська фірма – ТОВ “Українська компанія “Украгроінвест”, яка пропонувала прилади обліку за понад 15,5 млн грн.

Власником “Украгроінвесту” є Людмила Олексіївна Радченко, а директором – Ярослав Юрійович Радченко. Людина точно з таким же імям вказана на сайті “Промснабінвесту” як комерційний директор.

промснаб

Засновником ТОВ “Промснабінвест” є Ганна Горбенко, ймовірно завідувач лабораторією барної справи та обслуговування в закладах ресторанного господарства Харківського торговельно-економічного коледжу. До слова, директором цього коледжу є Радченко Людмила Олексіївна.