- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма, яка перемогла в будівельному тендері на 29 млн грн на Львівщині, мала 7 працівників

19.05.2015 @ 09:30 в Новини

ПП «Бакал – Мів», яке у лютому цього року отримало [1] замовлення від Великолюбінській селищної ради Городоцького району на будівництво каналізаційних мереж за 28,84 млн грн, не мало необхідної кількості працівників. Про це стало відомо завдяки запитам [2] «Центру протидії корупції».

Згідно з відповідями Держфінінспекції, яка розглянула матеріали цих торгів, ПП «Бакал – Мів» не підтвердило наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.

«У пропозиції (фірми «Бакал – Мів» – ред.) міститься штатний розпис про кількість 7 посад; відомість про наявність, кваліфікацію та досвід основних спеціалістів у кількості 7 осіб, з них 6 осіб мають основну форму зайнятості; довідка-відомість про наявність робітників основних будівельних професій, в якій зазначено нормативну потребу робітників-будівельників у кількості 36,82 і те, що їх додатково необхідно найняти…», – йдеться [3] у листі ДФІ.

При цьому, пише ДФІ, «Бакал – Мів» подало довідку, що не планує залучати субпідрядників на момент подачі пропозиції.

Держфінінспекція в Львівській області надіслала рекомендаційний лист про вжиття заходів щодо розірвання договору та притягнення до відповідальності винних осіб. Також стало відомо, що оплата за укладеним договором не проводилась.

Власником ПП «Бакал – Мів» є 41-річний Віталій Бутеленко. Раніше власником фірми була Галина Бутеленко, а ще раніше Іван Мазур. Статутний капітал фірми становить 100 грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/05/19/firma-yaka-peremohla-v-budivelnomu-tenderi-na-29-mln-hrn-na-lvivschyni-mala-7-pratsivnykiv/

URLs in this post:

[1] отримало: http://ngl.media/2015/02/24/malovidoma-firma-za-30-mln-hrn-pobuduje-kanalizatsiyu-u-ridnomu-selyschi-vasyunyka/

[2] запитам: http://ukr.aw/case/skasovujemo-tender-na-29-mln-de-vyhrala-firma-iz-statutnym-kapitalom-v-100-hryven/

[3] йдеться: https://docs.google.com/file/d/0B0xaAXhBnQI4TmVMRkJyS21jNnM/edit

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.