Бізнес-партнери розіграли мільйон на оливи від “Львівської залізниці”

14 Травня 2015

ВП “Служба матеріально-технічного постачання” ДТГО “Львівська залізниця” за результатами відкритих торгів замовила 9 тонн моторної оливи у львівського ТОВ “Компанія Віп-Ойл” за 923,9 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Вартість однієї літри замовленої оливи SAE 40 становитиме 102,66 грн. Значно дешевше від переможця тендеру оливу пропонувало дві фірми ТОВ “Будучність ЛТД” (84,5 грн/л) і ТОВ “Компанія Ойл-Сервіс” (80,82 грн/л), однак їх пропозиції були відхилені через відсутність низки документів.

Відтак, єдиним конкурентом переможцю “Компанії Віп-Ойл” на торгах було ПП “Топ-Драйв” з Пустомит, яке пропонувало оливу по 140,46 грн/л.

Згідно з ЄДР, власником ПП “Топ-Драйв” є Олексій Гордієнко, який раніше був співвласником ТОВ “Авто стандарт Україна” спільно з Денисом Жегаловим. Жегалову належить 95% у фірмі-переможці тендеру ТОВ “Компанія Віп-Ойл”.

Денис Жегалов досі є власником “Авто стандарт Україна”, а замість Олексія Гордієнко 50% статутного капіталу володіє Людмила Гордієнко.

Окрім того, ще одним підтвердженням партнерських стосунків Жегалова та Гордієнка є проект порядку денного засідання сесії Пустомитівської міськради на 3 березня цього року. Зокрема, планувався розгляд питання про затвердження детального плану території в межах вулиці Б. Хмельницького та землекористування “Львівської залізниці” в Пустомитах. Ініціаторами з данного питання вказано Дениса Жегалова та Олексія Гордієнко.

залізниця