Депутати збільшили площу ринку бізнес-партнерові Кривецького за рахунок тротуарів

Депутати Львівської міськради на засіданні сесії 23 квітня проголосували за внесення змін до ухвали ЛМР від 18 грудня 2014 року N4246, згідно з якою ТОВ «Стрийський ринок» отримало дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1567 га на вулиці І.Франка, 81.

Згідно з прийнятими змінами, «Стрийському ринку» дозволили  виготовити документацію на більшу площу – 0,2037 га. Окрім того, депутати одразу ж затвердили проект землеустрою та надали дану ділянку площею 0,2037 га в оренду товариству до жовтня 2015 року для обслуговування однойменного ринку.

Нагадаємо, ТОВ «Стрийський ринок» належить  Борису Кухару, Олександру Веремеєнку та Роману Лободі. Олександр Веремеєнко відомий тим, що є бізнес-партнером одіозного екс-нардепа від ВО «Свобода» Ігоря Кривецького. Разом з Кривецьким він є співвласником ТОВ «Фієста-Фантастика», що управляє нічним клубом «Фешн Клаб».

Як повідомляє ZAXID.NET, площу ділянки для обслуговування Стрийського базару збільшили на майже 0,05 га за рахунок прилеглих тротуарів. Як зазначено в зауваженнях до ухвали юридичного управління ЛМР, в матеріалах проекту землеустрою щодо відведення ділянки відсутні документи про правовий статус ділянки. Також власники ТОВ «Стрийський ринок» не надали правовстановлюючих документів на споруди, які знаходяться на території базару.