- NGL.media - https://ngl.media -

АМКУ оштрафував двох сестер за змову на торгах львівського училища

22.04.2015 @ 09:00 в Новини

Львівське обласне територіальне відділення АМКУ штрафувало ТОВ ТД «Вікторія-Клас» і підприємця Оксану Наконечну за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді спотворення результатів двох торгів. Такі рішення було прийнято 17 квітня цього року.

Мова йде про відкриті торги Львівського училища фізичної культури у 2012 і 2013 році на закупівлю сичужного та кисломолочного сиру. В обох випадках «Вікторія-Клас» конкурувало лише з Оксаною Наконечною і перемагало, пропонуючи менші ціни. Загалом за результатами двох торгів компанія отримала замовлення на понад 536 тис. грн.

Як повідомляли [1] «Н.Г. Львів», засновниками ТОВ ТД «Вікторія-Клас» є мешканці с. Солонка Олеся та Олексій Калашники. А Оксана Наконечна є рідною сестрою Олесі Калашник.

Конкуруючи один з одним, вони отримували замовлення не лише від Львівського училища фізичної культури, а й від Винниківської школи-інтернату. «Вікторія-Клас» на тендерах також змагалось із ТОВ «Софія-Захід», яке належить тій же Оксані Наконечній.

Як повідомили «Н.Г. Львів» у Львівському відділенні АМКУ, учасники не тільки є пов’язаними особами, але й подали на торги документи, в яких виявили низку подібних елементів.

На ТОВ ТД «Вікторія Клас» накладено два штрафи по 5 тис. грн, на фізичну особу-підприємця – по 2,5 тис. грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/04/22/amku-oshtrafuvav-dvi-sestry-za-zmovu-na-torhah-lvivskoho-uchylyscha/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2014/03/04/hroshi-departamentu-osvity-i-nauky-loda-dilyat-ridni-sestry-z-solonky/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.