- NGL.media - https://ngl.media -

На благоустрій Галицького району витратять майже 5 млн грн

17.04.2015 @ 08:14 в Новини

Галицька райадміністрація Львівської міськради замовила послуги з благоустрою території району на загальну  суму 4,4 млн грн. Йдеться про поточний  ремонт зупинок громадського транспорту, вуличних знаків, огорож, догляд за газонами, фонтанами тощо.  Послуги будуть надавати до кінця 2015 року.

Торги проводили за 18 лотами, і переможцями стали 9 компаній та одна фізична особа підприємець. З них два комунальних підприємства, «Зелений Львів»  та «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району», отримали замовлення на 200 тис. грн та 149 тис. грн, відповідно. За ці кошти «Зелений Львів» буде облаштовувати газони на території Галицького району, а ШРП – очищати дощоприймачі.

Решту замовлень від адміністрації отримали приватні структури. ТОВ «КАМАЗ-ЛЬВІВ» отримало підрядів на 800 тис. грн. За даними Вісника державних закупівель, це перше замовлення для підприємства від структур Львівської міської ради.

ПП «Львівдах» виконає роботи на 200 тис. грн. Цього року підприємство вже отримало підряд на суму 150 тис. грн, а загалом Львівська міська рада за даними ВДЗ надала підрядів підприємству на 738 тис. грн без врахування останнього конкурсу.

ТОВ «АРКА-ПІК» за 320 тис. грн буде фарбувати елементи благоустрою (стовпчики, зупинки тощо). Це підприємство активно співпрацює з райдержадміністраціями міста ще з 2008 року. З того часу, за даними ВДЗ, отримало замовлень від структур ЛМР на суму 2,8 млн грн без врахування останнього тендеру.

ТОВ «Європейський парк» за 549 тис. грн буде ремонтувати зупинки та турнікетні огородження. Це перше замовлення підприємства не лише від ЛМР, але й від державних структур, згідно з ВДЗ.

ТОВ «Дорожні знаки» цього року вже уклало угоди з районними адміністраціями міста на послуги з благоустрою на 295 тис. грн. Ще на 250 тис. грн підприємство надало послуги минулого року.

Приватний підприємець Василь Луць не перший рік співпрацює з Галицькою адміністрацією, минулого року надав послуг на суму 149 тис. грн. Цього року за послуги із обслуговування фонтанів отримає 414 тис. грн.

ТОВ «Плантпол-Україна» висадить рослини та доглядатиме за ними за 650 тис. грн. Загалом з 2008 року підприємство доглядало рослини в місті на загальну суму 1,9 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/04/17/na-blahoustrij-halytskoho-rajonu-vytratyat-majzhe-5-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.