Фірму депутата облради оштрафували за змову на 4-мільйонному тендері

15 Квітня 2015

Львівське обласне територіальне відділення АМКУ штрафувало ТОВ «Магістраль» і ТОВ «Стрийбудмонтаж» за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді спотворення результатів торгів. Таке рішення було прийнято 31 березня цього року.

«Магістраль» має сплатити 68 тис. грн штрафу, а «Стрийбудмонтаж» – 65 тис. грн. Як повідомили «Н.Г. Львів» у Львівському обласному територіальному відділенні АМКУ, було виявлено низку подібностей в оформленні документів цих компаній.

Мова йде про тендер 2012 року на реконструкцію вул. І Франка в Дрогобичі за 4,2 млн грн. У ньому участь брали лише «Стрийбудмонтаж» і «Магістраль», яка запропонувала виконати роботи на 59 тис. грн дешевше і перемогла.

ТОВ «Магістраль» належить депутату Львівської облради Зіновію Карпінському та його родині. ТОВ «Стрийбудмонтаж» володіють депутат Стрийської райради Юрій Кухар і Тарас Коваль (вони також є засновниками ТОВ «База відпочинку «Шепільська»), та Мирон Бардак. Обидві компанії, які брали участь у торгах, зареєстровані на вулиці Шевченка у селі Дуліби Стрийського району.