Луганчани та їх менеджер позмагались у 10-мільйонному тендері від “Львіввугілля”

07 Квітня 2015

ДП “Львіввугілля” за результатами двох відкритих торгів замовило бурові штанги, квадратну та круглу сталь, балки, кутники, швелери, рейки та скоби Бріара на майже 10 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обидвох торгах участь брало лише ТОВ “Альфа-Метал-Компані” і ТОВ “Бленд Груп”. Врезультаті “Альфа-Метал-Компані” отримало замовлень на понад 9,4 млн грн, а “Бленд Груп” – на майже 0,5 млн грн.

ТОВ “Альфа-Метал-Компані” належить Андрію Коновалову з Луганська. Фірма також була прописана в Луганську, однак тепер її місцем реєстрації вказано місто Вишневе Київської області.

Раніше на сайті компанії було вказано, що їх адреса – це вул. Пономарьова, 3 в смт. Коцюбинське Київської області. Саме така адреса єдиного конкурента “Альфа-Метал-Компані” на тендері – ТОВ “Бленд Груп”.

Бленд Груп”, зареєстроване у вересні 2013 року, належить Павлу Кіцаєву, який працював на “Альфа-Метал-Компані”. Це підтверджують дані з сервісу The Wayback Machine, який архівує копії сторінок сайтів, а також інформація з сайту Інституту комп’ютерних інформаційних технологій щодо працевлаштування випускників.

Нагадаємо, нещодавно ТОВ “Альфа-Метал-Компані” отримало від “Львіввугілля” замовлення на майже 3,4 млн грн, змагаючись лише з “Бленд Груп”.