- NGL.media - https://ngl.media -

22-річна дівчина зробить туристичне ознакування Жовкві за майже 1,3 млн грн

03.04.2015 @ 09:30 в Новини

Жовківська міська рада Львівської області за результатами відкритих торгів замовила туристичне ознакування центральної частини міста за 1 млн 291,5 тис. грн (без ПДВ) у приватного підприємця Маряни Топольницької. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці кошти буде встановлено близько 200 знаків на стовпах, на яких буде вказано назву вулиці, номер будинку, герб, знак архітектурної пам’ятки, позначку на мапі та на інформаційному пілоні, а також інформацію по проекту двома мовами (українською і англійською).

Окрім того, також буде не менше 7 дощок з символами міста та 50 дощок, які встановлять на об’єкти культурної спадщини (герб, назва країни, пам’ятки, рік спорудження, охоронний номер та інформація по проекту).

Джерелом фінансування даної закупівлі вказано кошти Євросоюзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007-2013 рр. Термін виконання – до кінця травня цього року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань.

Єдиним конкурентом Маряни Топольницької на торгах було львівське ТОВ “Галнекст”, яке засноване у травні 2013 року і належить Василю Ліпінському. Фірма пропонувала виконати ознакування за 2,1 млн грн (з ПДВ).

Маряна Топольницька з Дрогобича зареєструвалась приватним підприємцем у березні 2012 року. Раніше її прізвище було Терів. У відкритих джерелах інформації вказано, що дівчина народилась у 1992 році.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/04/03/22-richna-divchyna-zrobyt-turystychne-oznakuvannya-zhovkvi-za-majzhe-13-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.