- NGL.media - https://ngl.media -

Знайомі фірми розіграли мільйон від львівських медиків

25.03.2015 @ 08:30 в Новини

Управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міськради акцептувало пропозицію ТОВ “Амаркорд” у розмірі 1 млн 89,3 тис. грн на відкритих торгах із закупівлі коронарних стентів та пристроїв до них. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Документацією передбачено закупівлю 7 коронарних стент-систем з лікувальним покриттям, 10 стент-систем без такого покриття для звивистих судин, 25 стент-систем для лікування хворих у гострих станах, 15 балонів-катетерів для предилятації, 10 балонів-катетерів для постдилятації, 25 провідникових катетерів, 50 наборів для проведення коронарографії, 30 коронарних провідників, 48 інтродюсорів, та одну “ловушку для захисту від емболії” (назва збережена).

Єдиним конкурентом “Амакорду” на торгах було ТОВ “Пятий елемент медіка“, яке gропонувало товар на 14,6 тис. грн дорожче.

Власником та керівником ТОВ “Пятий елемент медіка” є Ірина Зимбалевська. Утім до неї власниками фірми були Майя та Олександр Мороз, які нині володіють ТОВ “Амакорд”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/03/25/znajomi-firmy-rozihraly-miljon-vid-lvivskyh-medykiv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.