Військові дозамовили послуг у Дубневичів на понад 2 мільйони

23 Березня 2015

Яворівська квартирно-експлуатаційна частина району Міноборони України за результатами переговорних процедур закупівель замовила послуги з електропостачання, постачання пари й гарячої води на 2 млн 240 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТОВ НВП “Енергія-Новояворівськ” постачатиме електроенергію у військові містечка №28, №22, №24, №25, №35 Старицького гарнізону за 1 млн 450 тис. грн. Власником 92,4% НВП “Енергія – Новояворівськ” є ТОВ “Агропромислове підприємство “Львівське” народних депутатів Богдана та Ярослава Дубневичів. Решта належить місцевому комунальному підприємству. Вартість кВт/год становитиме 1,5 грн.

Ще одна підконтрольна Дубневичам компанія, ТОВ “Енергія-Тепловодосервіс”, постачатиме пару й гарячу воду військовому містечку № 25 у с. Старичі на 790 тис. грн (10,7 грн/м куб.)

Нагадаємо, у січні цього року Яворівська квартирна-експлуатаційна частина також уклала з ТОВ “Енергія-Тепловодосервіс” угод на теплопостачання, постачання води та каналізаційні послуги на загальну суму 4,9 млн грн.