- NGL.media - https://ngl.media -

Обласні чиновники оновлять презентацію в PowerPoint за 10 тис. грн

10.03.2015 @ 08:26 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

На заходи з реалізації «Регіональної програми з міжнародного та транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2015-2018 роки» у цьому році планують витратити 2,2 млн грн.  Про це йдеться в проекті рішення, опублікованому на сайті Львівської обласної ради.

Згідно з програмою, пише ZAXID.NET [1], на проведення зустрічей керівництва області з представниками офіційних делегацій іноземних держав та організацію офіційних прийомів для делегацій регіонів-партнерів іноземних держав  передбачено 95 тис. грн.

Ще 100 тис. грн з обласного бюджету виділять на активізацію співпраці та організацію офіційних прийомів для делегацій з таких організацій ЄС, НАТО та ООН.

А для візитів представників Львівської області до регіонів партнерів передбачено 200 тис. грн. За ці кошти планують звозити львівських чиновників до Австрії, Білорусі, Угорщини, Чехії, Грузії, Казахстану, Польщі, Словаччини тощо. Крім того, в цю суму має увійти організація відпочинку та оздоровлення за кордоном дітей із Львівської області, батьки яких перебувають у зоні АТО.

Для забезпечення іноземних візитерів та вітчизняних делегацій сувенірною продукцією передбачено 90 тис. грн. Також 90 тис. грн Львівська обласна рада готова виділити на проведення спільних транскордонних заходів, а саме фестивалів «Партнерства та діяльності «Українсько-Польського університету транскордонного співробітництва» та «Європейських днів добросусідства». Для розробки та співфінансування проектів  міжнародної технічної допомоги (проекти МТД) на території Львівської області планують виділити 1,1 млн грн.

У програмі також передбачено проведення соціологічних досліджень на тему трудової міграції. За 30 тис. грн планують не лише вивчити тему, але й «з метою проведення комплексного моніторингу» здійснити робочі візити в країни, де найбільше трудових мігрантів з Львівщини. А саме до Іспанії, Португалії, Італії, Польщі тощо.

110 тис. грн піде на промоцію Львівської області. У цю суму входить розробка як загальної стратегії, так і конкретних рекламних та PR-акцій. Крім того, 10 тис. грн піде на «оновлення і актуалізацію PowerPoint презентації Львівщини» та переклад цього продукту на польську, англійську та  німецьку мови.

Для того, щоб промоційні матеріали з’явились в медіа, у львівських та іноземних, передбачили 90 тис. грн. Планують також виготовити новий промоційний кліп.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/03/10/lvivska-oblasna-pererobyt-prezentatsiyu-v-power-point-za-10-tys-hrn/

URLs in this post:

[1] ZAXID.NET: http://zaxid.net/news/showNews.do?tri_roki_mizhnarodnoyi_spivpratsi_obiydutsya_lvivskomu_oblasnomu_byudzhetu_u_ponad_2_mln&objectId=1343505

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.