- NGL.media - https://ngl.media -

“Львівобленерго” застрахувало своє майно за 30 мільйонів гривень у традиційної фірми

27.02.2015 @ 10:00 в Новини

ПАТ “Львівобленерго” за результатами відкритих торгів замовило страхування майна від пожежі та інших небезпек за понад 30 млн грн у ПАТ “Страхова компанія “Каштан”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Загалом застрахують 7580 обєктів (лінії електропередач, виробниче обладнання, орендоване майно), загальна страхова сума – майже 814 млн грн.

Єдиним конкурентом “Каштану” було ТДВ “Страхова компанія “Київ Ре”, яке пропонувало свої послуги за 31,2 млн грн. Засновниками “Київ Ре” є три ТОВ: “Анкілброк”, “Тотус Консалт” і “Актуарний інформаційний центр”, які контролюють Галина Моргунова, Юрій Мельник та Віталій Яковчук.

ПАТ «Львівобленерго» належить групі кіпрських офшорів, які контролюються групами Ігоря Коломойського та Костянтина Григоришина.

За даними SMIDA за 2013 рік, акціонерами “Страхової компанії “Каштан” є Мотрук Ніна (68%) та Ростислав Захарків (майже 31,5%). До правління компанії входить Дмитро Мотрук, який раніше був заступником голови правління банку “Біг Енергія”, що належав Костянтину Григоришину.

“Каштан” страхує “Львівобленерго” з 2011 року. Згідно з Вісником держзакупівель, з того часу компанія отримала замовлень на щонайменше 121 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/02/27/lvivoblenerho-zastrahuvalo-svoje-majno-za-30-miljoniv-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.