Навчальний центр Нацгвардії дозамовив послуг на понад 5,5 млн грн у недавно створеної фірми

20 Лютого 2015

Навчальний центр Національної гвардії України (військова частина 3007) за результатами переговорної процедури закупівлі замовив  постачання пари та гарячої води на 5 млн 670 тис. грн у ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Загалом замовили 5400 Гкал по 1050 грн/Гкал.

В обґрунтуванні вказано, що на території військової частини 3007 у місті Золочів єдиним виробником та постачальником теплової енергії є ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест», яке спеціально створене для надання послуг з теплопостачання. «Розподільча теплова мережа до теплових вводів на території Навчального центру Національної гвардії України (військова частина 3007) з’єднана з котельнею, яка є орендованою ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест», – написано у документі.

ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест» зареєстровано менше року тому – 9 вересня 2014 року. Власниками є четверо людей: Віктор Гавришків, Михайло Драч, Володимир Касіневич і Богдан Муха.

Віктор Гавришків на парламентських виборах 2012 року був спостерігачем від кандидата від Партії регіонів Ігоря Дубика. Михайло Драч у 2010 році балотувався до Івано-Франківської міськради. Він також раніше був засновником ТОВ «Золочівенергоресурс», яке взяло в оренду комунальні котельні Золочева.

Касіневич та Муха мають спільну фірму — ТОВ «Богдан і Володимир», яке займається виробництвом котлів.

У грудні 2014 року Навчальний центр Нацгвардії вже замовляв у цієї фірми постачання пари та гарячої води на 1,4 млн грн, однак ціна за одну Гкал становила 950 грн.