Львівський інститут ветпрепаратів візьме у лізинг Тойоту за понад мільйон гривень

16 Лютого 2015

toyota-Camry-2014-exterior-tme-012-a-full_tcm-3046-264303Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок оголосив відкриті торги на закупівлю послуг фінансового лізингу з придбання автомобіля Toyota Camry або еквіваленту. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з оголошенням, очікувана вартість закупівлі складає 1 млн 95 тис. грн.

У вимогах до предмету закупівлі, які інститут надав на прохання «Н.Г. Львів» (документація станом на 13 лютого відсутня у Віснику), об’єм двигуна автомобіля має становити не менше 2494 куб. см, тип палива – бензин. Вимоги щодо кольору, додаткового оснащення, декорування салону відсутні.

Термін договору складатиме 36 місяців, авансовий платіж – не більше 30%, одноразова комісія – не більше 2%. У лізингові платежі має бути включено державні податки і збори при реєстрації автомобіля та знятті його з обліку, реєстраційні номери і техпаспорт, проходження техконтролю, страхування КАСКО, аптечка, вогнегасник та інше.

Окрім того, переможець повинен надавати додаткові послуги, а це цілодобова консультаційно-сервісна підтримка на дорогах України, виклик ДАІ, евакуатора, швидкої допомоги, адміністрування страхових випадків, пріоритетність у записі на технічне обслуговування, мультибрендова паливна картка.

Заступник директора інституту Віктор Музика у коментарі пояснив, що закупівлю здійснюють за власні кошти інституту, а не бюджету: «Одразу придбати автомобіль не маємо можливості, тому візьмемо у лізинг. Наша стара автівка «розсипалась».

За його словами, договір на закупівлю у ТОВ «Ніко-Захід» автомобіля Audi A6 2.0 TDI за 547 тис. грн, який був укладений у 2013 році, довелось розірвати. Як повідомляли “Наші гроші”, серед вимог до автомобіля була декорація салону чорним рояльним лаком, сидіння, оббиті шкірою Alcantara, шестиканальна аудіосистема на 10 динаміків, а також наявність мішка для транспортування довгомірних предметів, який має вміщувати «до 4 пар лиж до 200см в довжину або 2 сноубордів».