Власники торгового центру «Іскра» та керівник їдальні розіграли мільйонний підряд на харчування школярів

11 Лютого 2015

Чотири школи Сихівського району уклали угоди на харчування соціально-захищених учнів молодшої школи (1-4 класів, з числа дітей учасників АТО, з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування) з дочірнім підприємством «Замок -плюс» товариства «Замок» на загальну суму 994,8 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Угоди з підприємством до кінця 2015 року уклали СЗШ №72, 89, 96 та відділ освіти Сихівського району для авторської школи «Тривіта» за процедурою запиту цінових пропозицій.

Єдиним конкурентом ДП «Замок-плюс» у всіх чотирьох випадках виступила приватний підприємець Олянюк Людмила Миронівна, яка одночасно працює завідуючою виробництвом у їдальні школи №92 (Шевченківський район міста).

школа 2

Засновником ДП «Замок-плюс» є ТОВ «Замок», яке управляє Торговим центром «Іскра» (Сихів). Власниками цього підприємства в рівних долях (по 25%) є Зіновій Урсул, Василь Курляк, Раїса Довгенко та родина Віктор та Оксана Первачуки. Зіновій Урсул колись був головою Галицької районної адміністрації, а також був обвинуваченим у так званій «справі дітей», яку розслідував теперішній прокурор Львівської області Роман Федик.