Співвласники «Комфорт-Груп» відсудили в «Альткому» понад 700 тис. грн за пісок

04 Лютого 2015

Господарський суд Запорізької області зобов’язав ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» виплатити агрофірмі «Дністер», що зареєстрована в с. Верин (Миколаївський район) 720,8 тис. грн заборгованості. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Заборгованість виникла в період з вересня 2011 по липень 2012 року. Загалом за цей період агрофірма надала «Альткому» піску на суму 9,1 млн грн.

Нагадаємо, за останні півроку «Альтком» також програв суд ТОВ «Ремспецбуд» зі Старого Самбору щодо виплати заборгованості у розмірі 1,81 млн грн за роботи з електропостачання при реконструкції аеродрому ДП «Міжнародний аеропорт «Львів». Крім того, пустомитівському ВАТ «Львівська ПМК-7» та Червоноградським військовим 102 тис. грн та 1,3 млн грн відповідно.

ПАФ «Дністер» пов’язана з відомою у Львові будівельною компанією «Комфорт-Груп». Серед засновників агрофірми Тарас Кадушкевич, син Володимира Кадушкевича співзасновника «Комфорт-Груп» та Василь Савенко, якому належать частки в обох підприємствах.