Колишній роботодавець Павлюка зможе приватизувати 300 кв. м на площі Міцкевича

02 Лютого 2015

Приміщення на площі Міцкевича, 6/7 у Львові включили до проекту ухвали “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу”.

Право викупити приміщення площею понад 307 кв. м за цією адресою отримає ТОВ КВЦД “Кассандра”. Його власником є Василь Потапенко. Цікаво, що у 2008 році керівником “Кассандри” був “свободівець”, чинний секретар Львівської міської ради Василь Павлюк.

Павлюк керував й іншою фірмою Потапенка — “Живоцвіт”, яка в аналогічний спосіб купила приміщення на площі Ринок (там, де ресторан “Перша кляса”).

До слова, цей та ще сім об’єктів у переліку для приватизації з’явились дивним чином. Депутат Львівської міськради Валерій Веремчук заявив “Гал-інфо”, що під час засідання сесії 29 січня депутатам для затвердження роздали змінений перелік об’єктів комунальної власності Львова, що підлягають приватизації способом викупу. Мовляв, список, який депутатам показали за тиждень до сесійного засідання, значно відрізнявся від списку об’єктів, який був в ухвалі перед голосуванням. Через це депутати перенесли розгляд даного питання.

Які ще сім обєктів зявились у переліку та хто отримає право їх викупити, читайте у нашому матеріалі.