Непроста теплопостачальна компанія отримає з бюджету ще майже два мільйони

30 Січня 2015

Відділ освіти Городоцької районної державної адміністрації та Мостиська комунальна центральна районна лікарня за результатами переговорної процедури закупівлі замовили постачання пари та гарячої води у ТОВ “Львівські теплові мережі” за 1,78 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Освітяни замовили послуг на 523 тис. грн (по 986,84 грн/Гкал) для Городоцької ЗОШ №4 І-ІІІ ст. Та Грімненської ЗОШ І-ІІІ ст.

А мостиська лікарня на 1 млн 257,4 тис. грн (по 1010,75 грн/Гкал). Послугу надаватимуть у будівлях на вулицях Хмельницького, 7, Мудрого, 111, Перемишльська, 9 у Мостиськах, а також Сагайдачного, 9 у Судовій Вишні.

В обидвох випадках закупівлю обгрунтували відсутністю альтернативи. Наприклад, у Городку написали, що котельні, які забезпечують теплом навчальні корпуси даних шкіл належать ТОВ “ТК Енергозбереження”, яке передало їх в оренду ТОВ “Львівські теплові мережі”.

Нагадаємо, ТОВ “Львівські теплові мережі” належать Олександру та Тетяні Бубликам, батькам Дмитра Бублика, екс-керівника дочірнього підприємства “Газ-тепло” НАК “Нафтогаз України”. Дмитро Бублик став відомим у 2006 році завдяки скандалу навколо мерседесу нашоукраїнця Олексія Івченка, тодішнього голови правління НАК “Нафтогаз Україна”. За інформацією “УП”, Дмитро Бублик є другом і компаньйоном Юрія Панюки, племінника Івченка.

У 2014 році “Львівські теплові мережі” отримали замовлень на майже 16,5 млн грн.