Створена три місяці тому фірма постачатиме тепло в навчальний центр Нацгвардії

24 Грудня 2014

Навчальний центр Національної гвардії України (військова частина 3007) за результатами неконкурентної переговорної процедури закупівлі замовив постачання пари та гарячої води за 1,4 млн грн (без ПДВ) у ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обґрунтуванні закупівлі вказано, що на території військової частини 3007 у місті Золочів єдиним виробником та постачальником теплової енергії є ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест», яке спеціально створене для надання послуг з теплопостачання.

«Розподільча теплова мережа до теплових вводів на території Навчального центру Національної гвардії України (військова частина 3007) з’єднана з котельнею, яка є орендованою ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест», – написано у документі.

У документі не вказано, у кого і з якого часу орендує котельню «Еко-Теплобуд-Інвест».

ТОВ «Еко-Теплобуд-Інвест» зареєстровано 9 вересня 2014 року. Власниками є четверо людей: Віктор Гавришків, Михайло Драч, Володимир Касіневич і Богдан Муха.

Віктор Гавришків на парламентських виборах 2012 року був спостерігачем від кандидата від Партії регіонів Ігоря Дубика. Михайло Драч у 2010 році балотувався до Івано-Франківської міськради. Він також раніше був засновником ТОВ «Золочівенергоресурс», яке взяло в оренду комунальні котельні Золочева.

Касіневич та Муха мають спільну фірму — ТОВ «Богдан і Володимир», яке займається виробництвом котлів.