На боротьбу зі смородом у Львові кинуть ще 2,6 млн грн

24 Грудня 2014

Львівське міське комунальне підприємство “Львівводоканал” за результатами відкритих торгів замовило дві станції дозування реагентів “Ферокс” на площадках насосних станцій у ТОВ “БК ТрейдЗахідБуд” за 2 млн 657,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У суму закупівлі також входить встановлення. Документацією торгів, зокрема, передбачено два резервуари із корозійно-стійкого матеріалу з герметичним піддоном для зберігання реагенту обємом 25 і 10 м куб. та модулі дозування реагенту.

Як відомо, влітку у Львові провели практичні дослідження щодо дозування реагентів “Ферокс” і встановили, що вони перешкоджають біологічному розпаду органічних забруднень та виділенню сірководню в атмосферу. Відтак Львів вирішив скористатись досвідом Вроцлава, де з 2005 року збудовано 8 станцій дозування хімреагентів.

Конкурентом “БК ТрейдЗахідБуд” на торгах було львівське ТОВ “Енергоресурс-монтаж”.

Власниками ТОВ “БК ТрейдЗахідБуд” є івано-франківці Ткачук Юрій та Дем’янів Ігор.

Нагадаємо, минулоріч “Львівводоканал” купив два спецавтомобілі за майже 6 млн грн: вантажо-пасажирський автомобіль з лабораторією та спеціальний комбінований каналопромивний та мулососний автомобіль-цистерну.

Окрім того, цьогоріч водоканал оголосив про закупівлю 800 тонн реагенту “FERROX CI” з очікуваною вартістю 6 млн грн. Утім торги були відмінені, оскільки до оцінки допустили менше двох учасників. Наразі нові торги на реагент не оголосили.