- NGL.media - https://ngl.media -

Чотири компанії Козицького отримали погодження від облради на видобуток нафти і газу

10.12.2014 @ 09:00 в Новини

Чотири підприємства, які контролює бізнесмен Зіновій Козицький, отримали погодження Львівської обласної ради щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, що розташовані у Львівській області.

Як вже повідомляли [1] «Н.Г.Львів», підприємства Козицького претендували на чотири площі на Львівщині. Так, ТОВ «Горизонти» зможе видобувати газ на Гірській (Миколаївський та Дрогобицький райони) та Берегівській (Яворівський та Мостиський райони) площах.

ТОВ «Геологічне бюро «Львів» отримало погодження на спецдозвіл на вивчення з подальшим видобуванням нафти і газу на Чайковицькій площі (Самбірський район).

ТОВ «ДП «Укрспецзамовлення» зможе дослідити та видобувати нафту і газ на Зворівській площі (Самбірський та Старосамбірський райони).

Згідно з ЄДР, власником фірм «Горизонти» та «Геологічне бюро «Львів» є підприємство «Ем Ен Ді Юкрейн Бі.Ві», зареєстроване в Амстердамі (Нідерланди). За даними Insider [2], реальним власником є Зіновій Козицький.

У структурі власності ТОВ «ДП «Укрспецзамовлення» найбільші частки належать Зіновію Козицькому та Любові Ребровій – по 41,75%.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/12/10/chotyry-pidpryjemstva-kozytskoho-otrymaly-pohodzhennya-na-vydobutok-nafty-ta-hazu-na-lvivschyni/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2014/12/08/komu-deputaty-oblrady-dozvolyat-vydobuvaty-naftu-haz-ozokeryt-i-vodu-tablytsya/

[2] Insider: http://www.theinsider.ua/business/komu-nalezhat-nadra-v-ukrayini-chastina-1/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.