- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма екс-начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області відновить міст за понад 2 млн грн

05.12.2014 @ 08:30 в Новини

Сільська рада села Велика Сушиця (Старосамбірський район) уклала угоду на реконструкцію (відновлення) зруйнованого моста з розчисткою русла ріки у с. Заріччя з товариством з обмеженою відповідальністю з транспортного будівництва у Західному регіоні фірмою «Західтрансбуд». Сума угоди  – 2,6 млн грн.

Фірма отримала контракт за неконкурентною переговорною процедурою. Згідно з законодавством переговорна закупівля використовується у випадку «нагальної потреби  у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням особливих економічних чи соціальних обставин, що унеможливлюють дотримання строків для проведення процедур закупівель». В даному випадку «особливі причини» –  це стихійне лихо [1], що сталось на Львівщині 15-18 травня поточного року. Нагадаємо, в результаті злив, в області було зруйновано 46 об’єктів інфраструктури. 4 вересня 2014 вийшло розпорядження голови ЛОДА «Про розподіл коштів резервного фонду Державного бюджету».

54% ТОВ «Західтрансбуд» належить Степану Маїку [2], колишньому начальнику Служби автомобільних доріг у Львівській області.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/12/05/firma-eks-nachalnyka-sluzhby-avtomobilnyh-dorih-u-lvivskij-oblasti-vidnovyt-mist-za-ponad-2-mln-hrn-u-starosambirskomu-rajoni/

URLs in this post:

[1] стихійне лихо: http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/poshkodzheni-stykhiieyu-na-lvivshchyni-obiekty-obitsyayut-vidremonty-do-kintsya-roku-10795

[2] Степану Маїку: http://old.dailylviv.com/news/11285

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.