- NGL.media - https://ngl.media -

Каналізацію за 18 млн грн у Турці збудує конезаводчик, який лише на початку року придбав будфірму

03.12.2014 @ 08:35 в Новини

Департамент житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації уклав угоду на реконструкцію очисних споруд каналізації у місті Турка з ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» за 17, 7 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією конкурсних торгів, планується демонтувати існуючі споруди та, фактично, збудувати новий пусковий комплекс очисних споруд. Роботи планують завершити до кінця 2016 року.

Єдиним конкурентом на торгах виступило  КП «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів, яке запропонувало ціну на 0,4%  більшу, ніж переможець.

ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» було зареєстровано у лютому 2013 року у Пустомитах студенткою-стоматологом Львівського НМУ ім. Д. Галицького Роксоланою Трухан [1]  та мешканцем села Підгороднє (Золочівський район) Володимиром Ярішем.  Згідно з даними ЄДР, у  січні 2014 року керівником та власником фірми став львів’янин Марко Янковенко. Він також є співвласником київського ТОВ «Конезавод Талант».

Згідно з інформацією Вісника державних закупівель, реконструкція в Турці – це перший успіх «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» на тендерах. Досі фірма не отримувала держаних замовлень.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/12/03/kanalizatsiyu-v-turtsi-zbuduje-konezavodchyk-yakyj-lyshe-na-pochatku-roku-prydbav-budivelnu-firmu/

URLs in this post:

[1] Роксоланою Трухан: http://www.work.ua/ua/resumes/2205679/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.