- NGL.media - https://ngl.media -

Депутатська фірма «Мажор» отримає понад 7 млн грн за каналізацію в Східниці

02.12.2014 @ 09:00 в Новини

Східницька селищна рада Львівської області за результатами відкритих торгів замовила каналізування району вул. Котляревського, очисні споруди глибокого біологічного очищення господарсько-побутових стічних вод у МКП «Мажор» за понад 7,2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Зокрема, документацією передбачено будівництво двох блоків, один із яких – з підземним резервуаром. Також озеленять територію: висадять 252 кущі троянд, десять дубів, каштанів, лип, засіють газони і т.д. Роботи планують завершити до кінця 2017 року.

На торги прийшло чотири компанії, однак пропозиції двох, у тому числі і одна найдешевша, були відхилені. ТОВ «Універсалбуд» з Нетішина, чия пропозиція була дешевша від МКП «Мажор» майже на 10 тис.  грн, подало кошторисну документацію, яка не підписана відповідальними особами, не подало документ, що підтверджує повноваження посадової особи учасника на підписання документів пропозиції. Окрім того, вартість установки очищення стічних вод Біотал, згідно з проектно-кошторисною документацією, за даними заводу-виробника, становить 3,4 млн грн без ПДВ, а у локальному кошторисі на придбання установки учасника її вартість – 2,1 млн грн.

Засновниками МКП «Мажор», згідно з даними Єдиного реєстру, є Олександр Зварич, депутат Бориславської міською ради від «Фронту змін» та Віктор Тюска, депутат Дрогобицької міської ради від КУНу.

Окрім даних торгів, згідно з Вісником держзакупівель, МКП «Мажор» у 2014 році отримало замовлень на 5,6 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/12/02/deputatska-firma-mazhor-otrymaje-ponad-7-mln-hrn-za-kanalizatsiyu-v-shidnytsi/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.