- NGL.media - https://ngl.media -

Чиновники ЛОДА ледь не підписали угоду з підприємцем, чию пропозицію за правилами мали б відхилити

02.12.2014 @ 08:30 в Новини

Комітет з конкурсних торгів управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації відмінив процедуру відкритих торгів на закупівлю 20-ти дитячих ігрових майданчиків через рішення колегії АМКУ, яка виявила порушення.

Як повідомляється у Віснику держзакупівель, управління планувало закупити 20 майданчиків, кожен з яких складався б з гойдалки, каруселі, пісочниці, дитячого комплексу «Містечко» без даху, лавки та смітника.

На торги прийшло 4 учасника, однак до участі допустили лише двох: приватного підприємця Валерію Удовенко з Одеської області і пустомитівське ТОВ «Європейський парк». Підприємець пропонувала майданчики за 496 880 грн без ПДВ, а товариство – за 499 780 грн з ПДВ.

Комітет з конкурсних торгів управління молоді та спорту акцептував пропозицію Валерії Удовенко, як найбільш економічно вигідну. Утім «Європейський парк» звернувся зі скаргою в АМКУ.

Згідно з рішенням колегії АМКУ, пропозицію Валерії Удовенко повинні були відхилити, тому що у довідці про досвід виконання аналогічних договорів повідомлялось про укладення угод з двома приватними підприємцями, тоді як у ДКТ вимагалась інформація про аналогічні договори, укладені з установами державної або приватної форми власності.

Водночас АМКу встановило, що потрібно було відхилити і пропозицію ТОВ «Європейський парк», яке подало скаргу. Зокрема, з’ясувалось, що фірма не подала баланс за звіт за останній звітний квартал 2014 року, у довідці про товар відсутній опис пісочниці. У результаті було відхилено усі пропозиції, подані на відкриті торги.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/12/02/chynovnyky-loda-led-ne-pidpysaly-uhodu-z-pidpryjemtsem-chyyu-propozytsiyu-za-pravylamy-maly-b-vidhylyty/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.